Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, august 2020

August begynder ret spændende, men dog ret uforudsigelig og fuldmånen i dit tegn den 3. giver en travl og udadvendt periode, med mange møder med venner og andre individer. Din kalender er fyldt med begivenheder og dette kan være en stressfyldt proces.

På den anden side er der masser af energi og dynamik og partnere især, spiller en rolle fyldt med entusiastiske initiativer. Kommunikation og undervisningsprojekter trives og du kan forvente mange møder, rejser og diverse oplevelser. Som måneden skrider frem, begynder der at opstå forhindringer. Der kan være forskellige meninger med folk der står dig nært, så som naboer, søskende, medstudenter og folk du møder i dit daglige liv. Der er mere i disse uenigheder som lige møder øjet. I løbet af de næste fire måneder vil der være komplikationer og nye kontroverser, så det er vigtigt nu, hvordan du kommunikerer, især når du mødes af provokationer. Hold en lav profil og hav en rustning på.

Den sidste del af august er mere fokuseret på arbejde og organisation. Det er en god tid til at behandle økonomi, gæld og delte resurser og disse positive tendenser fortsætter i september. Det er en tid med indsigt og psykologisk vækst.

Dagens Horoskop