Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, august 2020

I den anden uge af august bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Tvillingen, hvor den har været i en usædvanlig lang periode, på grund af den retrograde bevægelse. Siden maj har dine relationer sikkert været i en rutsjebane tid, med betydelig forvirring i dine forhold, hvor opfyldelsen af ønsker kan være meget tæt på at forsvinde igen.

Med Mars i dit modsatte tegn, Vædderen, vil potentielle partnere dog være stærkere og mere optimistiske og resten af 2020 kan karakteriseres af relationer, som gennemgår forskellige stadier af konflikter, som du blot kan være vidne til. Partnere har egne kampe at kæmpe og det kan have forbindelse til karriere konflikter eller at være uenig med familien. Ved at give den rigtige opmuntring, så er det kampe som til sidst vil vindes.

August er en socialt aktiv måned og en god tid for romantik, at være sammen med børn og at være sammen med venner og grupper. Det er godt at lade sig involvere i partneres initiativer i den henseende. Der er også et stærkt fokus på din karriere denne måned og du vil udsættes for tests omkring hvor din loyalitet ligger. Du syntes måske at kolleger, associerede eller familiemedlemmer har de helt modsatte synspunkter end du, så det nytter ikke meget at søge støtte hos dem.

Dagens Horoskop