Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, august 2020

Fuldmånen den 3. august fremhæver en fuld kalender for dine relationer og masser af udadvendte aktiviteter, som vil fortsætte det meste af måneden. Der er en rastløs trang til at møde folk fra alle samfundslag og forskellige kulturer, så det er også et udmærket tidspunkt for internationale forbindelser og rejser. Det er en virkelig positiv periode for dig, for du ved nøjagtigt hvad du ønsker og hvordan du kan få det.

Det er måske ikke en helt let tid på jobbet, på grund af dette år er et år med omstrukturering og revidering af planer og arbejdsrutiner. Ideologiske uenigheder synes at dominere, hvilket giver flere spændinger på arbejdspladsen. Det er ikke en tid hvor kolleger føler sig godt tilpas eller glade, sikkert fordi der er regler og reguleringer som forstyrrer det hele.

Nymånen den 19. august falder i dit tegn og det er et udmærket tidspunkt til at tjene på udadvendte initiativer, som har kendetegnet måneden indtil nu. Efter nymånen og resten af måneden er dit fokus mere på arbejde og organisering og der starter en periode, hvor du tager fat i udfordringer på arbejdspladsen og sikrer at tingene begynder at arbejde mere effektivt. Generelt, når du overvejer om du skal tilpasse dig noget nyt eller holde dig til det gamle, gå med det nye.

Dagens Horoskop